super's FotoPage

By: super diman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Dec-2006 13:28 Email | Share | | Bookmark
Berger Dah Kawen...

Aiman Haziq.. yang tak takut orang
Die suke sgt kat kamera aku
Aiman tak kesahhhh.. hahaha
View all 7 photos...
24 Dec.. Berger.. staf lab aku dah selamat melangsungkan perkahwinannye kali kedua.. hehehe.. bukan 2nd marriage ekkk.. Kali kedua maknanya, giliran rumah dia plak kenduri. Minggu lepas sebelah perempuan. Serba sedarhana, tiada persandingan.. Namun tetap meriah dan ramai yg hadir. Baguslah..takyah membazir sgt.. Yang penting segalanya sudah sah sekarang ekekekeke..

Berger kawen sekali ngan abang dia (ijau). Simple, but still meriah.

Yang blum kawen sibuk amik berkat pengantin baru.. Termasuklah aku muahahahahahaha...

Biarlah.. aku takde hati buat masa ni. Mana dia pergi pun aku tak tau.. Adakah kerana peristiwa itam tu menyebabkan aku takde hati kat siapa2.. ntahla. Maaf kepada dia yang menanti dan mengharap..

Heheh terjiwang plak.

To Berger.. Selamat Pengantin Baru. Tahun 2007 meriah la lab ngan baby baru.. hahahaha


Saturday, 23-Dec-2006 10:05 Email | Share | | Bookmark
Malam Mesra Kimia 2006 (yang ampeh..)

Leng lui dan Ika (leng lui jugak)
Asrul, aku dan Mr Wong
Leng lui snap gambar leng lui
View all 5 photos...
Annual dinner yang dirancang dengan teliti tapi dek kerana kebangangan seorang manusia, segalanya menjadi pincang dan akhirnya menu pun jadi single course aje.. dan air sejuk.. coffee and tea pun kena angkat tangan baru served. Haprak punye penganjur.. bayar RM50 dapat mug dan makan nasik briyani je.. pastu terus serve pencuci mulut. Hampeh!!!


Saturday, 16-Dec-2006 18:42 Email | Share | | Bookmark
Snap From The sky

Inilah rupenye pesawat yang akan menerbangkan daku.. Airbus A300
cantek aaaah.. gue duduk dekat ngan wing..
apakah nama kenderaan nih? Berapa cc? Berapa road tax setahun ek
View all 27 photos...
Banyak gambar aku amek masa dalam plane je. X banyak gambar aku dapat snap kat Singapore sebab masa kat sana tak dapat nak sightseeing / jejalan kerana ujan....


Sunday, 10-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Piknik Lantit

unggun api
port lantit
ada org kate.. mcm Chow Yuen Fatt
View all 25 photos...
9 Julai 2005: Geng Jurnal telah berpiknik di Bagan Lalang, Sepang. Gambar-gambar piknik lantit tersebut disiarkan di sini.........


Thursday, 24-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BTN oh BTN

Masjid erk.. aku dah tak ingat nama dia.. siut!
Posing ala Peterpan lah konon
Masjid lagi.. aisey ape aa nama masjid nih?
View all 32 photos...
Album gambar nih ditujukan khas sebagai kenangan Kursus Kenegaraan BTN Kem Ulu Kenas (B) 17-21 Mac 2005 seramai 93 orang - 30 org perempuan dan 63 orang lelaki termasuk seorang Otai... hahahaha cayalah..!

Kepada sumer geng BTN, dijemput bertamu ke blog aku http://oksigen.blogdrive.com.. Harap dapat keep in touch dgn sumer. Sape yg dekat2 PJ leh lepak kat Maju Curry House (ehehe.. geng PPUM)..

OK guys n gals... enjoy the pics! Jangan lupe komen fotopage nih



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net